Socius Twente staat voor eigen keuzes maken en eigen verantwoordelijkheid. Wij vinden dat jij zélf de regie kan hebben over je eigen leven. Alleen heeft de één meer hulp nodig dan de ander. En dat is precies wat wij doen: met de juiste zorg en begeleiding op maat werken wij samen met jou aan een zo fijn en zelfstandig mogelijk leven. Een leven waar jij plezier en voldoening uithaalt.

Samen bereik je meer

Bij Socius Twente heb je niet alleen maar regels en controle. Juist niet! Wij helpen jou op een praktische, laagdrempelige en persoonlijke wijze, zodat jij zo zelfstandig mogelijk kan wonen, werken en leven. Wij geloven dat er altijd mogelijkheden zijn, ongeacht beperking of omstandigheden. Want met een beetje hulp kun je namelijk veel bereiken en daar werken wij graag aan mee.

Kortom, wij staan voor:

  • Eigen regie behouden
  • Doortastende aanpak
  • Ouders
  • Sociale en persoonlijke benadering
  • Gelijkwaardige samenwerking

Om al een beetje kennis te maken met onze hulpverleners, stellen zij zich graag aan je voor.

Karin Oude Luttikhuis – Oprichtster en persoonlijk begeleider

Als oprichtster van Socius Twente vind ik het heel mooi om andere mensen te helpen. Samen met mijn cliënten creëer ik graag succesverhalen waar we beide trots op zijn. En dat geeft me ook een heel goed gevoel: dat mijn cliënten weten dat ze er niet alleen voor staan.

Jezelf ontwikkelen voor mooie resultaten
Uit ervaring weet ik, dat er met de juiste hulp veel mogelijk is, meer dan je in eerste instantie denkt. Ik vind het fijn om problemen eerst praktisch in kaart te brengen om vervolgens met de client samen te kijken naar wensen en mogelijkheden. Ik ben echt voorstander van jezelf ontwikkelen en uitdagen en daarmee de mooiste resultaten bereiken.

In mijn vrije tijd
Ik heb twee kinderen en daar geniet ik heel veel van. Ik vind het leuk om samen met mijn gezin dingen te ondernemen. Daarnaast heb ik een fantastisch leuke familie en hele lieve vrienden waar ik graag tijd mee doorbreng. Ik houd van lezen, mooie films kijken en gezelligheid.

Waarom Socius Twente?
Ik heb Socius Twente opgericht, omdat ik met mijn eigen waarden en visie mensen wil helpen. Ik vind dat zorg doeltreffend en simpel moet zijn. Dus geen onnodige protocollen en toestanden waar niemand wat aan heeft. Dit doe ik met een nuchtere en effectieve aanpak, in samenspraak met de client.

Robbert Middelhoff – Persoonlijk begeleider i.o.

Ik volg de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen niveau 4. Ik heb voor dit vak gekozen, omdat ik graag wat wil betekenen voor mensen die ondersteuning nodig hebben in het dagelijks leven. Ik vind het mooi om gedurende de begeleiding de groei van cliënten te zien en dat er altijd veel meer mogelijk is.

In mijn vrije tijd
Ik hou ervan om in mijn vrije tijd op pad te gaan . Of om wat leuks te gaan doen met mijn vriendin, zoals een serie kijken of ergens lekker uiteten gaan.

Waarom Socius Twente?
Ik werk graag bij Socius Twente, omdat hier veel ruimte is voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

Elles Reinders – Persoonlijk begeleidster

Ik ben een mensen-mens en ik hou ervan om mensen te zien groeien en te ontwikkelen. Ik ga altijd uit van iemands kwaliteiten, want kwaliteiten heeft iedereen. Daarom vind ik het een leuke uitdaging om samen met de cliënt zijn of haar leven zo mooi mogelijk te maken. Een leven waar hij of zij trots op is en waar diegene voldoening uithaalt.

In mijn vrije tijd
Ik geniet volop van tijd doorbrengen met mijn gezin en vrienden. Maar af en toe lekker bij de kachel zitten en ontspannen, vind ik ook heel fijn. Ook ga ik graag op vakantie. Er zijn veel prachtige plekken op de wereld en ik wil er graag zoveel mogelijk zien.

Waarom Socius Twente?
De visie van Socius Twente sluit goed aan op mijn persoonlijke normen en waarden, namelijk cliënten zien als individu die eigen wensen en behoeften hebben. Op die manier kun je vanuit een persoonlijke, positieve en opbouwende wijze, samen met de cliënt werken aan zijn of haar ontwikkeling. Dat Socius Twente daarnaast een bijdrage levert aan de maatschappij is een prachtige bijkomstigheid, want dit sluit heel erg aan op wie ik ben en wat ik belangrijk vind.

Contact Information:

Adres:

De Voortmors 58 Weerselo 7595 AD

Telefoon:

+31 630 926 151

E-mail:

info@sociustwente.nl

Email ons voor vragen en of informatie.