Socius Twente staat voor eigen keuzes maken en eigen verantwoordelijkheid nemen. Wij vinden dat jij zélf de regie kunt hebben over je eigen leven. Alleen heeft de één meer hulp nodig dan de ander. En dat is precies wat wij doen: met de juiste zorg en begeleiding op maat werken wij samen met jou aan een zo fijn en zelfstandig mogelijk leven. Een leven waar jij plezier en voldoening uithaalt.

Samen bereik je meer!

Bij Socius Twente heb je niet alleen maar regels en controle. Juist niet! Wij helpen jou op een praktische, laagdrempelige en persoonlijke wijze, zodat jij zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, werken en leven. Wij geloven dat er altijd mogelijkheden zijn, ongeacht beperking of omstandigheden. Want met een beetje hulp kun je namelijk veel bereiken en daar werken wij graag aan mee.

Kortom, wij staan voor:

  • Eigen regie over je leven behouden
  • Doelgerichte samenwerking
  • Persoonlijke benadering
  • Vertrouwen

 

Om al een beetje kennis te maken met onze hulpverleners, stellen zij zich graag aan je voor:

Karin Oude Luttikhuis

Oprichtster en persoonlijk begeleidster

Als oprichtster van Socius Twente vind ik het mooi om andere mensen te helpen. Samen met mijn cliënten creëer ik graag succesverhalen waar we beide trots op zijn. En dat geeft een heel goed gevoel: dat mijn cliënten weten dat ze er niet alleen voor staan.

Jezelf ontwikkelen voor mooie resultaten

Uit ervaring weet ik, dat er met de juiste hulp veel mogelijk is, meer dan je in eerste instantie denkt. Ik vind het fijn om problemen eerst praktisch in kaart te brengen om vervolgens met de client samen te kijken naar wensen en mogelijkheden. Ik ben echt voorstander van jezelf ontwikkelen en uitdagen en daarmee de mooiste resultaten bereiken.

In mijn vrije tijd

Ik heb twee kinderen en daar geniet ik heel veel van. Ik vind het leuk om samen met mijn gezin dingen te ondernemen. Daarnaast heb ik een fantastisch leuke familie en hele lieve vrienden waar ik graag tijd mee doorbreng. Ik houd van lezen, mooie films kijken en gezelligheid.

Waarom Socius Twente?

Ik heb Socius Twente opgericht, omdat ik met mijn eigen waarden en visie mensen wil helpen. Ik vind dat zorg doeltreffend en simpel moet zijn. Dus geen onnodige protocollen en toestanden waar niemand wat aan heeft. Dit doe ik met een nuchtere en effectieve aanpak, in samenspraak met de client.

FLORIAN

Mede-oprichter

Britt

Persoonlijk begeleider

Elles Reinders

Persoonlijk begeleidster

Ik ben een mensen-mens en ik hou ervan om mensen te zien groeien en te ontwikkelen. Ik ga altijd uit van iemands kwaliteiten, want kwaliteiten heeft iedereen. Daarom vind ik het een leuke uitdaging om samen met de cliënt zijn of haar leven zo mooi mogelijk te maken. Een leven waar hij of zij trots op is en waar diegene voldoening uithaalt.

In mijn vrije tijd

Ik geniet volop van tijd doorbrengen met mijn gezin en vrienden. Maar af en toe lekker bij de kachel zitten en ontspannen, vind ik ook heel fijn. Ook ga ik graag op vakantie. Er zijn veel prachtige plekken op de wereld en ik wil er graag zoveel mogelijk zien.

Waarom Socius Twente?

De visie van Socius Twente sluit goed aan op mijn persoonlijke normen en waarden, namelijk cliënten zien als individu die eigen wensen en behoeften hebben. Op die manier kun je vanuit een persoonlijke, positieve en opbouwende wijze, samen met de cliënt werken aan zijn of haar ontwikkeling. Dat Socius Twente daarnaast een bijdrage levert aan de maatschappij is een prachtige bijkomstigheid, want dit sluit heel erg aan op wie ik ben en wat ik belangrijk vind.

 

Telefoon:

+31 630 926 151
Email ons voor vragen en of informatie.