Missie en visie

Missie en visie

Socius Twente staat voor samenwerken. Het is jouw leven en jij weet het beste hoe jij jouw leven wilt leiden. Met onze no-nonsense mentaliteit en een flinke dosis gezonde Twentse nuchterheid zijn wij er voor om jou te helpen dat leven te leiden hoe jij dat graag wilt. Samen met jou. Concreet. Doelgericht. Helder.

Samenwerken

Een goede samenwerking is de sleutel tot succes. Wij doen wat voor jou het beste is. Soms is daarvoor de kennis of expertise van iemand anders voor nodig. Wij hebben een groot netwerk van zorgverleners en instanties; ieder met zijn eigen kwaliteiten. Samen met jou kijken we wat je nodig bent en of we de hulp van een andere partij moeten inschakelen.

Financiering

Wij leveren begeleiding vanuit het PGB (persoonsgebondenbudget). Hiervoor heb je een indicatie vanuit de gemeente (WMO) of CIZ (WLZ) nodig. Heb je nog geen indicatie maar wel begeleiding nodig? Ook dan zijn we er voor je! Wij kunnen jou dan helpen om een indicatie aan te vragen.

Dagbesteding/werk/studie

Wij vinden het belangrijk dat je een goede daginvulling hebt, passend bij jouw wensen en mogelijkheden. Iedereen heeft talenten, kwaliteiten en interesses. Samen met jou kijken we wat jij nodig hebt en wat je wil.