Werk je bij Socius Twente, dan werk je een omgeving waarin veel mogelijk is. Je komt in een informeel en saamhorig team terecht bestaande uit hulpverleners én cliënten. Zo zien wij namelijk de samenwerking met onze cliënten: als gelijkwaardig.

Veel eigen inbreng

Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid, want samen zijn we verantwoordelijk om van Socius Twente een nog mooiere en kwalitatief goede organisatie te maken. Daarom wordt jouw inbreng en input zeer gewaardeerd. Je krijgt veel vrijheid in je werk, zolang dit maar aansluit op de behoeften van de cliënt en op de visie van Socius Twente: persoonlijk, positief en resultaatgericht

Het team

Ons team bestaat uit positief ingestelde mensen die kansen zien en grijpen. We zijn creatieve denkers en doeners die doelgericht werken om cliënten zo goed mogelijk te helpen. Je komt in een ervaren team terecht waar je kunt bouwen op je collega’s. We zijn nuchter, oprecht en betrouwbaar.

Focus op persoonlijke ontwikkeling

Socius Twente investeert graag in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij staan open voor collega’s die willen leren, want leren doe je met en van elkaar. Je kan bij ons cursussen volgen die passen bij jouw ambities, maar ook tijdens het werk kunnen we je helpen je nog verder te ontwikkelen.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Ben je echter overtuigd dat je bij Socius Twente past? Stuur dan een open sollicitatie naar (e-mailadres noemen).

 

Kom bij ons stagelopen

Doe je een hbo- of mbo-opleiding, bijvoorbeeld hbo Social Work, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen of begeleider gehandicaptenzorg niveau 3 en 4? Dan kun je bij ons stagelopen. We zijn een SBB-erkend leerbedrijf.

Aanmelden stage

Je kunt je altijd bij ons aanmelden voor een stage. Stuur dan ons je motivatiebrief en cv per e-mail en geef aan wanneer en hoe lang je bij ons stage wilt lopen. Dan kijken we of er voldoende ruimte is om uren te draaien én om goede begeleiding te krijgen. Als je namelijk bij ons stageloopt dan kijken we samen naar jouw stagedoelen en ontwikkeling. Op die manier haal je het beste uit de stage.

Telefoon:

+31 630 926 151
Email ons voor vragen en of informatie.